www.svmontalt.cat


L’actuació permetrà millorar i dignificar els espais verds de la zona litoral.


Treballs Agbar

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat aquesta setmana les millores a les zones verdes de la façana litoral del poble. Es farà una actuació integral de revegetació als parterres del carrer Pica d’Estats que transcorren paral·lels a la N-II i la rotonda d’aquesta via, un dels espais més transitats del municipi. 

L'última actuació en aquesta zona l’any 2019 es va centrar en la instal·lació de gespa artificial. Ara l’objectiu és millorar aquests espais verds per dignificar la zona litoral. 

En concret, les obres consistiran a l’arranjament de les escomeses dels dos comptadors d’aigua ubicats als carrers Pica d’Estats i Costa Daurada per fer arribar aigua de reg a la zona. Posteriorment s’eliminaran les cobertes de gespa artificial, s’arrencaran les especies existents, es farà un fresatge del terreny amb l’aportació de terra vegetal, s'hi plantaran arbustos i plantes i s’instal·larà el reg automàtic.

El Pla director del  verd urbà, elaborat pel Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb les àrees de Medi Ambient i Obres i Serveis de l’Ajuntament, ha servit de base per impulsar aquesta actuació. Del Pla se’n deriven tot un seguit de propostes de millora en la gestió i remodelació del verd a diferents nivells; criteris de disseny i manteniment pels espais verds; com la que actualment s’hi està duent a terme o la que es farà properament al talús de les Pistes Municipals de Petanca.

Les obres van a càrrec d’Agbar (escomeses d’aigua pel rec), Danlero S.L.U (revegetació rotonda) i Paisatgisme Melsió S.L.U. (revegetació parterres).

Publicat el 16.02.2022