X
Programa festa Major d'Estiu 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els escolars de Sant Vicenç van al teatre


Continua la col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Diputació de Barcelona per implementar l'oferta cultural estable per a l'alumnat de les escoles del municipi.

Anem al teatre


Anem al teatre és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament que ofereix, en horari escolar, espectacles d'arts escèniques per als i les alumnes d'educació infantil i primària de les escoles del municipi.

El principals objectius d'aquest programa són la creació de nous públics de teatre, música, dansa i l'educació de la sensibilitat artística; articular programacions artístiques de qualitat, adequades als diferents nivells educatius; garantir la igualtat d'oportunitats d'accés dels alumnes a l'oferta artística, i afavorir la coneixença i identificació del Centre Cívic El Gorg com a espai escènic de referència del municipi.

Els espectacles se subdivideixen segons la seva idoneïtat en els diferents cicles educatius: infantil i primària. En totes les activitats es promou el treball entorn de l'obra per part dels alumnes, i es facilita als professors un dossier pedagògic.

Aquest curs 2021-2022 al teatre del Centre Cívic El Gorg s'han pogut veure dos espectacles diferents: Cromàtic, de la companyia  Com sona?  i  Alma, a càrrec de la companyia LaBú Teatre.

L'activitat es finança amb les aportacions de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l'alumnat que hi participa, que paga una entrada a preu reduït.

El programa Anem al teatre és una aposta de futur i un treball que significa, per alguns d'aquests alumnes, una oportunitat única per gaudir de la cultura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^