X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Feu servir la deixalleria mancomunada de Llavaneres
La deixalleria mancomunada entre Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres és el centre de recollida dels residus que no poden ser dipositats en els contenidors del sistema de recollida municipal. Aquests residus són transportats a gestors autoritzats per al seu correcte reciclatge.
 
És una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden realitzar abocaments incontrolats. Els usuaris disposen d'una oficina de recepció on, a més de dur un registre dels residus que entren, s'informa d'on cal dipositar-los.

Està equipada amb diferents tipus de contenidors, segons els materials. A més, per als residus especials, compta amb un recinte tancat, aïllat i protegit de la pluja.

La deixalleria es troba ubicada al polígon industrial de Sant Andreu de Llavaneres. Podeu contactar-hi a través del telèfon: 93 792 84 74.

 

HORARIS DE LA DEIXALLERIA

HIVERN (29 d'octubre-24 de març)

DIES
HORARI
De dimarts a dissabte
De 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores
Diumenge
De 9 a 14 hores
 
ESTIU (25 de març-28 d'octubre)
DIES
HORARI
De dimarts a dissabte
De 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores
Diumenge
De 9 a 14 hores

Tot seguit, us indiquem els tipus de residus que podeu portar a la deixalleria: Pneumàtics, bateries, olis vegetals (cuina) i minerals, fitosanitaris i pesticides, material electrònic, piles, pintures, fluorescents, dissolvents i aerosols.

Us recordem que resta completament prohibit abandonar els residus al carrer.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^