www.svmontalt.cat


Es posa en marxa el Sant Vicenç Dona, amb una quarantena de propostes que volen defensar els drets del col·lectiu femení.


Dia de la Dona 2022


El programa Sant Vicenç Dona va arrencar el dia 23 de febrer amb la presentació del Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament i es clourà el dia 31 de desembre amb la Cursa de la Dona. Durant tots aquests mesos hi haurà taules de treball, exposicions, xerrades, tallers, presentacions de llibres i actuacions musicals i teatrals.

El dia 8 de març, en el marc de la campanya «Avancem cap a la igualtat», s’estrenarà un audiovisual, i cinc dies després, el dia 13, se celebrarà la jornada central amb activitats diverses al parc dels Germans Gabrielistes.

El programa ha estat dissenyat amb la col·laboració de diferents àrees municipals, d’entitats locals, dels centres educatius, de Ràdio Santvi i de la Biblioteca, i compta amb el suport del Ministeri d’Igualtat, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Impulsant polítiques per a avançar cap a la igualtat

La Regidoria d’Igualtat, encapçalada per la Maria Villalta, continua treballant de manera transversal amb les diferents àrees i serveis de l’Ajuntament, amb les entitats i amb els centres educatius per impulsar polítiques públiques que permetin avançar cap a la igualtat i incorporar la perspectiva de gènere en totes les actuacions del Govern local. Aquesta regidoria es va crear a principis de la legislatura però ha estat amb el govern actual que ha agafat embranzida per la importància que aquest ha donat a l’equitat de gènere.


Sant Vicenç Dona 2022


Durant tot l’any es duen a terme accions en defensa dels drets de les dones, encaminades a formar i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’aconseguir una igualtat efectiva que faci de Sant Vicenç un poble equitatiu, pròsper i més humà. Una d’aquestes és el Sant Vicenç Dona, un programa que es posa en marxa en coincidència amb la celebració del Dia Internacional de les Dones i que aquest 2022 incorpora prop d’una quarantena de propostes reivindicatives, formatives, culturals i lúdiques amb l’objectiu de recordar la feina que encara queda per fer en matèria d’igualtat.

PROGRAMA SANT VICENÇ DONA 2022

Sant Vicenç Dona 2022

Sant Vicenç Dona 2022

Fitxer: TRIPTIC_SANT_VICENC_DONA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 670.44 kB


CARTELL SANT VICENÇ DONA 2022

Sant Vicenç Dona 2022

Sant Vicenç Dona 2022

Fitxer: CARTELL_SVDONA_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 809.32 kB



PROGRAMA JORNADA SANT VICENÇ DONA - 13 DE MARÇ

Sant Vicenç Dona 2022

Publicat el 02.03.2022