X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza una jornada  per a potenciar  l'empoderament  femení
Dimarts 15 de març a les 11 h al Centre Cívic El Gorg


L’esdeveniment, que serà conduït per l’actriu Maria Molins i comptarà amb la participació de la xef maresmenca Carme Ruscalleda, servirà de cloenda del programa «Dones en marxa».

INSCRIPCIONS A LA JORNADA EN AQUEST  ENLLAÇ

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha organitzat una jornada dedicada a la dona, l’emprenedoria i l’autoocupació, que es durà a terme el dimarts 15 de març a les 11 hores al Centre Cívic El Gorg. Les persones participants hi podran conèixer de primera mà l’experiència professional i personal de la xef maresmenca Carme Ruscalleda, padrina del projecte. 

L’esdeveniment, que serà conduït per l’actriu Maria Molins, servirà de cloenda del programa apadrinat per Ruscalleda «Dones en marxa», que es va iniciar al mes de setembre amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les participants i empoderar-les per a crear una cooperativa de serveis a les persones que pugui generar moviment econòmic al municipi.

Les alumnes del programa l’han valorat molt positivament. La formació rebuda les ajudarà a desenvolupar el projecte o a cercar nous reptes professionals.


Jornada Dona i treball

Jornada Dona i treball

Fitxer: JORNADA_DONA_I_TREBALL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 861.52 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^