X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic s'omple de talent femení a la Jornada Dona i treball


Coincidint amb la cloenda del projecte Dones en Marxa, les alumnes han rebut els seus diplomes a mans de l’alcalde, Victor Llasera, la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Laia Sorribes, i la xef maresmenca més internacional, Carme Ruscalleda.

Dona i treball


El dimarts 15 de març va tenir lloc al centre Cívic El Gorg la Jornada Dona i treball: empoderem el talent femení, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

L’esdeveniment, que va ser conduit per la presentadora catalana, Maria Molins, tenia com a objectiu reflexionar sobre l’emprenedoria, l’autoocupació i l’empoderament de les dones. Per aquest motiu, vam comptar amb la xef maresmenca més internacional, Carme Ruscalleda, a qui la Maria Molins va entrevistar, trobar-nos amb una Carme que es va mostrar com és ella: natural, amb empenta i molt positiva.


Dona i treball


Durant l’acte es va fer entrega dels diplomes a les 11 dones que han participat en el projecte Dones en marxa. De fet, aquesta jornada va servir com a cloenda d’aquesta iniciativa que es va iniciar el passat setembre. Marta Marco de CoopMaresme va explicar les opcions que ara se’ls hi presenten, com la creació d’una  cooperativa de serveis a les persones que puguin tirar endavant totes les participants que ho vulguin i se sentin amb la il·lusió de formar-ne part.

L’alcalde, Victor Llasera, va presidir l’acte que va comptar també amb la participació de la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Laia Sorribes.


Dona i treball

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^