X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres del circuit de Pumptrack


La nova instal·lació esportiva, amb una superfície de 1.000 metre quadrats, es construirà en un terreny d'uns 2.400 metres quadrats, ubicat en una zona d'equipaments de la  riera del Gorg.

Pumptrak


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció d'una pista de Pumptrack. Es tracta d'una instal·lació que serà útil als amants de les bicicletes, patinets, patins en línia o altres vehicle de rodes sense motor. Amb aquesta actuació, Sant Vicenç disposarà d'un nou espai públic d'oci i diversió per als més joves, a la vegada que es fomentarà la pràctica d'aquests esports.

Les obres, que es portaran a terme en dues fases diferents, consisteixen en la urbanització i contenció de terres de la parcel·la i la posterior instal·lació del pumptrack. Es preveu que els treballs s'allarguin 6 mesos aproximadament.

El circuit amb una superfície de 1.000 metre quadrats es construirà en un terreny d'uns 2.400 metres quadrats, ubicat en una zona d'equipaments de la  riera del Gorg, a tocar del Centre Cívic El Gorg i molt a prop de la zona esportiva.

Què és el Pumptrack? El Pumptrack és un circuït tancat amb diferents traçades, corbes i desnivells, per a la utilització de tot tipus de vehicles de rodes no motoritzats (bicicletes, patinets, patins en línia, etc). La instal·lació està enfocada per a la pràctica esportiva de forma no competitiva.

El disseny de la pista s'ha pensat de tal forma que permet fer voltes al circuït mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos. Els dubbies impulsen a l'usuari sense pràcticament necessitat de pedalar i que les corbes no disminueixin la velocitat. Amb aquest disseny, el circuit té una inèrcia intrínseca i seguretat adients, que permet realitzar l'activitat còmodament i sense perill.

LICITACIÓ DEL PROJECTE El procediment de licitació pública per lots (lot 1 i lot 2) de les obres es va iniciar el passat mes de setembre, quedant desert el lot 1, corresponent als treballs  d'urbanització i contenció de terres, i adjudicant-se el lot 2 –instal·lació de la pista de Pumptrack- a l'empresa Pump Track Park S.L.

El passat mes de desembre es va tornar a licitar el lot 1, aquesta vegada mitjançant un procediment negociat, en el que dues empreses van presentar ofertes, resultant guanyadora la proposta de l'empresa Excavacions Germans Casas S.L.

Les obres tindran un cost total de 308.639,14 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^