www.svmontalt.cat
Deu anys impulsant la formació i l'ocupació

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenta la nova programació del cicle de formació Forma't per aquest 2022. Un any més, al cicle també s'hi suma l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac.

El Forma't 2022 es posa en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà la desena edició d'un cicle que en els darreres anys ha estat un èxit. A Sant Vicenç s'ofereix un ampli ventall de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació.


Forma't 2022


De nou, les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa destinada a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial que ara més que mai s'ha de reforçar per sortir de la crisi. La majoria de les propostes són gratuïtes, i les inscripcions ja estan obertes. De moment, us presentem les activitats del primer semestre de l'any.

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics: competències digitals; xarxes socials; eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal; rientació i creixement personal; idiomes i formació professionalitzadora.

Cliqueu aquí per sol·licitar plaça per a les activitats programades des de Llavaneres.


PROPOSTES FORMATIVES DEL primer SEMESTRE

MARÇ 2022

LLAVANERES

ABRIL 2022

Sant Vicenç

  • 'Curs d'arboricultura i esporga' (24 h).  Sessions del dia 11 al 14 d'abril de 8 a 14 h. Presencial. A càrrec de Formació Forestal. Formació adreçada a joves.
    INSCRIU-T'HI
  • 'Anglès: Curs intensiu de preparació a l'examen de certificació First Certificate' (24 h). Del 27 d'abril a l'1 de juny els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 18:30 h. En línia. A càrrec de TEA.
    INSCRIU-T'HI

Llavaneres

  • 'Taller descobreix i dissenya amb Canva' (1 h).  Sessió el dia 22 d'abril de 18 a 19 h. Presencial. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Taller adreçat a joves.
  • 'Dissenya el teu CV amb Canva' (2 h).  Sessió el dia 27 d'abril de 17 a 19 h. En línia. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

MAIG 2022

Sant Vicenç

Llavaneres

  • 'Curs de monitoratge de menjador' (20 h). Sessions els dissabtes 7, 14 i 21 de maig en horari de matí i tarda. Presencial. A càrrec de Quiralia.
  • 'Estratègies pràctiques per a una autocandidatura eficaç' (4 h).  Sessions els dies 9 i 11 de maig de 9.30 a 11.30 h. En línia. A càrrec de Nau Desenvolupament Professional. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
  • 'Certificats digitals i Facturació electrònica'. Dates pendents de confirmació, en modalitat mixta.

JUNY 2022

Sant Vicenç

  • 'Preparació Actic nivell 2 mitjà' (25 h).  Sessions els dimarts i dijous des del 31 de maig al 30 de juny de 16 a 19 h. En línia. A càrrec de Fabra Formació. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
    INSCRIU-T'HI
  • 'Anglès: gestió comercial' (15 h). Sessions de l'1 al 22 de juny, els dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 11:30 h. En línia. A càrrec de TEA.
    INSCRIU-T'HI

Llavaneres

  • 'Dissenya el teu CV amb Canva' (2 h).  Sessió el dia 15 de juny de 17 a 19 h. En línia. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.
  • 'Com ser seleccionat a Infojobs! (70% d'efectivitat)' (5 h). Sessions els dies 28 i 30 de juny de 17 a 19.30 h. En línia. A càrrec de Francesc Gelida. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
  • 'Introducció a l'ús professional de les Xarxes Socials'. Dates pendents de confirmació, en modalitat mixta.

JULIOL 2022

Sant Vicenç

Llavaneres

  • 'Elimina la por i deixa't anar'. Dates pendents de confirmació, en modalitat mixta.


Forma't 2022

Publicat el 27.03.2022