www.svmontalt.cat

Dia de les Esquadres 2022


El parc dels Germans Gabrielistes de Sant Vicenç de Montalt va acollir ahir dimecres 6 d’abril la celebració del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial de Mataró, un acte de reconeixement i felicitació als agents que donen servei als municipis de Mataró, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Dosrius, Òrrius, Argentona i Cabrera.

L’acte, que va estar presidit per l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, va començar amb el parlament del cap de l’ABP de Mataró, Josep Maria Caballé, que va fer balanç dels darrers 5 anys, afirmant que "han estat molt durs i difícils" i va destacar que "la ciutadania confia en els Mossos d’Esquadra i valora molt positivament la feina que fan".

Per la seva banda, l’alcalde de Sant Vicenç va remarcar "la importància del paper dels cossos de seguretat en el moment de traslladar als ciutadans la confiança i la voluntat de preservar els valors que són els que ens han de permetre progressar". També va afegir que "una de les millors formes de traslladar aquesta confiança és la coordinació entre el cos dels Mossos d'Esquadra i les policies locals".


Dia de les Esquadres 2022

En el transcurs de l’acte es van lliurar 22 felicitacions a agents per diferents actuacions policials amb un mèrit especial o per la seva trajectòria professional. A més, també es van lliurar 6 reconeixements a funcionaris d’altres cossos i forces de seguretat, funcionaris de Justícia i mitjans de comunicació.

La celebració del Dia de les Esquadres es va tancar amb un vermut-aperitiu, encarregat per l'Ajuntament a un establiment local.


Dia de les Esquadres 2022


Dia de les Esquadres 2022


Dia de les Esquadres 2022

Publicat el 07.04.2022