X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El mag Shado torna aquest divendres al Centre Cívic El Gorg
Entrada lliure i gratuïta

Mag Shado


Després que el passat gener el mag Shado omplís el Centre Cívic El Gorg amb el seu show, aquest divendres 29 d'abril a les 20 h tornarà a pujar a l'escenari del Cívic per presentar-nos l'estrena del seu nou espectacle. L'entrada serà lliure i gratuïta.

Yoel Leiva és un mag i influencer, que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora aconsegueix destacar-se del clàssic mag de vareta i cistella. Especialitzat en pickpocket i mentalisme, els seus espectacles sempre sorprenen a tota mena de públics. 

El jove s’ha convertit en un referent de la màgia creativa, un creador d'il·lusions que traspassa fronteres. Quan va complir els 18 anys, va recuperar el seu hobby infantil, la màgia, que avui dia s’ha convertit en la seva professió. La seva ànsia per innovar el va portar a crear el seu primer espectacle Delírum, amb mentalisme i hipnosis.

El 2017, aconsegueix el tercer premi del Congrés Nacional de Màgia en la categoria d’invenció, i comença la seva carrera de creació d’efectes màgics per a d'altres mags. Un any més tard, va crear el número Cleptómago i, després de presentar-lo a diferents teatres, va rebre la trucada del programa de televisió Got Talent, on va quedar semifinalista.

Durant el confinament, va involucrar-se de ple en les xarxes socials, arribant en temps rècord a superar el milió de seguidors. Això l’ha ajudat a créixer més a les xarxes socials i a adaptar-se amb facilitat a les tecnologies.

Acte programat per la Regidoria de Cultura i Festes.


Mag Shado

Mag Shado

Fitxer: CARTELL_MAG_SHADO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 227.59 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^