X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenca el procés de preinscripció a l'escola bressol
El termini de preinscripció s'allargarà fins al 20 de maig


Per al proper curs 2022-2023, l'escola bressol ofereix 8 places de nadons, 18 de caminants (1-2 anys) i 14 de parlants (2-3 anys).


Podeu consultar tota la informació sobre el procés d'inscripció i matrícula al web de la Generalitat.



Des del 9 fins al 20 de maig romandrà obert el termini de preinscripció per a les famílies que vulguin accedir al servei de l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers. Per ser admès o admesa a la bressol el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs. Si el centre té vacants al llarg del curs pot admetre infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Abans de la matrícula cal fer la preinscripció, és a dir, el tràmit amb què se sol·licita l'admissió al centre. Per fer la preinscripció cal:

  • Conèixer el calendari del procés.
  • Consultar els centres.
  • Conèixer els criteris de prioritat amb què s'ordenen les sol·licituds i reunir la documentació que els acredita, si és el cas.
  • Presentar la sol·licitud i la documentació.
  • Consultar els resultats de la preinscripció quan es publiquen les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional i quan es publiquen aquestes llistes amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions, consultar el centre assignat i fer la matrícula.

Oferta provisional de placesPer al proper curs 2022-2023, l'escola bressol ofereix 8 places de nadons, 18 de caminants (1-2 anys) i 14 de parlants (2-3 anys).

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

  • Oferta de places escolars: Del 4 al 6 de maig de 2022
  • Presentació de sol·licituds: del 9 al 20 de maig de 2022
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 1 de juny de 2022
  • Presentació de reclamacions: del 2 al 8 de juny de 2022
  • Sorteig del número de desempat: entre el 9 i el 13 de juny de 2022
  • Llista ordenada definitiva: 15 de juny de 2022
  • Període de matrícula: del 16 al 22 de juny de 2022

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓLa presentació de sol·licituds es farà preferentment de manera telemàtica, a través de l’adreça de correu electrònic bressol@svmontalt.cat 

Per a les famílies que no puguin fer la presentació telemàtica, s'ha organitzat la preinscripció presencial també del dia 9 al  20 de maig a la mateixa escola, sempre amb cita prèvia que podeu demanar per telèfon trucant al 93 791 32 16 (dilluns, dimarts o dimecres de 12 a 13 hores) o bé dipositant la sol·licitud i la documentació requerida a la bústia de la bressol.

La sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l'enviament d'un correu per part de l'escola confirmant la recepció de la sol·licitud.

Criteris de prioritatLes persones que al·leguin el compliment d'un o més criteris de prioritat (generals o complementari) han de presentar, juntament amb la sol·licitud, la documentació que s'indica per a cada criteri.

Consulteu els criteris generals i els criteris complementaris en aquest  ENLLAÇ

Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre, els criteris generals i els criteris complementaris. Aquests criteris, i el barem de punts que tenen associat, permeten puntuar objectivament totes les sol·licituds d'admissió i ordenar-les. En les situacions d'empat que es produeixin després d'aplicar aquests criteris, l'ordenació de les sol·licituds afectades es fa per sorteig públic, que determinarà el desempat i l'ordre de la llista d'espera. No es puntuaran aquells criteris que no estiguin justificats documentalment en el termini de preinscripcions.

Quina documentació necessito per fer la preinscripció?

  • Formulari de sol·licitud. S'ha de presentar, en tots els casos, acompanyat de la documentació següent:
  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si es troba en situació d'acolliment en família o institució, la resolució d'acolliment del Departament de Drets Socials.
  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet). Si la persona sol·licitant és estrangera, la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. 

Consulta dels resultatsEn les dates que es detallen en el calendari es publicaran a la web municipal les llistes de les sol·licituds ordenades amb la puntuació. En aquestes llistes també es dóna a conèixer el número assignat a cada sol·licitud presentada i que serveix per ordenar-les en cas d'empat.

Durant el període de reclamacions, si la sol·licitud no s'ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades, es pot presentar una reclamació a través d’un correu electrònic a bressol@svmontalt.cat

Finalment, es publicarà a la web municipal la llista de places assignades als alumnes especificant si ha estat admès o està en situació de llista d’espera.

Quan he de fer la matrícula?Si el vostre fill/a ha estat admès a l’escola bressol, el termini per formalitzar la matrícula és del 16 al 22 de juny de 2022.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^