X
Abonaments temporada piscina municipal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La festa de la gent gran de Sant Vicenç torna amb molta empentaCliqueu  AQUÍ  per veure l'àlbum d'imatges de la festa.Diada de la Gent Gran 2022


Després dels darrers dos anys sense poder-la fer, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va recuperar amb joia l’homenatge a la seva gent gran, ahir, dimecres 12 de maig. La participació va ser molt important, amb prop de 400 persones que van poder gaudir del dinar de germanor, actuacions musicals i ball de fi de festa amb una Dj. Tot a l'establiment santvicentí Turó del Sol que, un any més, va contRibuir a arrodonir la festa amb un sorteig de 3 estades per a dues persones en un balneari. Abans, s'havia celebrat una missa que va comptar amb l'acompanyament musical de l'Orfeó Parroquial El Delme.

L'Ajuntament vol agrair a tots els assistents la seva participació, així com a totes les persones que van fer possible que la festa resultés un èxit, la parròquia de Sant Vicenç, l'Orfeó Parroquial El Delme, el personal municipal, i el senyor Ángel Conesa, propietari del Turó del Sol, juntament amb el personal del seu restaurant.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^