www.svmontalt.cat
Divendres, 28 de març de 2008  -  7 h tarda

Obra de teatre Boscos endins de Dagoll Dagom
Qui no vulgui perdre's la darrera proposta de Dagoll Dagom, Boscos endins, ja pot adreçar-se al Casal de la Gent Gran Els Xurravins i inscriure's a la propera sortida al teatre que organitza l'associació en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. La cita és per a divendres 28 de març, i les localitats, amb bus inclòs, seran a la venda fins el 13 de març, per 40 euros.

Podeu obtenir més informació trucant al 93 791 31 03 (Secretaria de l'associació), de dilluns a divendres, d´11 a 12h.

La fitxa artística

Música i lletra: Stephen Sondheim
Llibret: James Lapine
Companyia: Dagoll Dagom
Direcció: Joan Lluís Bozzo
Direcció musical: Joan Vives
Intèrprets: Mone, Gisela, Josep M. Gimeno, Anabel Totusaus, Carlos Gramaje, Anna Moliner, Marc Pujol, Teresa Vallicrosa, Sergi Albert, Maria Del Mar Maestu, Clara Del Ruste, Laura Ventura, Anna Ventura i Ferran Castel


Sinopsi

Boscos endins (Into the woods), guanyadora dels Premis Tony 1988 al millor llibret i a la millor partitura de teatre musical, és una exploració de què passa als contes després del clàssic “... i van ser feliços i van menjar anissos”.

Un forner sense fills i la seva muller, víctimes de la maledicció d'una bruixa, viatgen boscos endins amb l'esperança d'alliberar-se de la malèfica influència. Allí troben la Ventafocs, el seu Príncep, la Caputxeta Vermella, el Llop, en Jan de la Mongetera i altres personatges dels contes els quals intenten també de fer realitat els seus desitjos.

A mesura que s'endinsen en les profunditats de l'existència, els personatges de Boscos endins han de decidir el seu propi destí per ells mateixos, resoldre dubtes, desafiar els perills i afrontar les conseqüències, de vegades terribles i altres vegades meravelloses, que això comporta.