www.svmontalt.cat


Quan creem sols gaudim, per˛ quan creem junts, ens enriquim!

Us hi podeu inscriure trucant al 605 43 45 68.

Taller cooperatiu infantil


El proper 25 de juny, la pista annexa del pavelló Municipal Toni Sors es convertirà en "La città Infinita" on, amb materials reciclats, els participants podran deixar volar la seva imaginació i creativitat per construir una ciutat utòpica. L'activitat, organitzada per les regidories d'Ensenyament i Infància i Joventut, està destinada a infants a partir de 4 anys i es desenvoluparà d'11.00 a 13.30 h i de 15.30 a 18.00 h.

"La città infinita" és una performance de joc constructiu que utilitza materials industrials reciclats per crear i recrear espais urbans. Els “maons” per construir la ciutat són objectes de diverses formes i mides. Amb aquestes peces de joc i la creativitat dels infants, és possible dissenyar de tot: les seves cases, grans obres públiques i sobretot carreteres que connecten als participants, permetent la trobada i l'intercanvi d'idees entre tots, donant vida a un joc potencialment infinit.

Es tracta d'una proposta innovadora per planificar plegats un camí en comú, sense pensar en el resultat final, confiant en la intuïció i en la capacitat que té cadascú per involucrar-s’hi i d'entrar dins d'un joc sense fi. Una autèntica experiència pels sentits que convida a gaudir creant, experimentant, construint...

Us hi podeu inscriure, trucant al 605 43 45 68.


 

Publicat el 08.06.2022