X
Santvi Market Tropical 2022
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen les visites del Bus del Consumidor
Dijous, 30 de juny, i dimarts, 5 de juliol


A causa de les elevades temperatures, el proper dijous dia 30 de juny, de 10.30 a 13.00 h l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor atendrà als veïns i veïnes de Sant Vicenç a l'edifici de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) en lloc de a la plaça del Poble. La propera visita del Bus del Consumidor està prevista pel d
imarts, 5 de juliol. Aquest dia, de 1.30 a 13.00 h, trobareu el bus aparcat a Montaltpark, a la cantonada de la farmàcia.

Bus consumidor


Aquesta oficina periòdicament ve al municipi perquè els ciutadans que ho desitgin puguin fer les consultes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra o lloguer d'habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis post venda, assegurances o viatges.

Tanmateix, l'Ajuntament de Sant Vicenç també ofereix un servei permanent de tramitació de reclamacions i queixes en matèria de consum, mitjançant l'Oficina d'Informació al Consumidor (OMIC) que trobareu a la planta baixa de les dependències municipals del carrer Sant Antoni, 13.

Aquests serveis es presten a través de la Regidoria de Consum de l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^