X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Poesia i + torna a Sant Vicenç el 5 de juliol
Hi haurà tres propostes al parc dels Germans Gabrielistes


Berta Giraut + Mireia Tejero, David Castillo + Xarim Aresté i Inspira, pujaran a l'escenari per omplir de poesia i música el parc dels Germans Gabrielistes.

Tota la informació sobre l'edició d'enguany del Poesia i + i venda d'entrades en aquest ENLLAÇ


Del 28 de juny al 10 de juliol torna el POESIA i +, el festival de poesia més important de Catalunya, tant pel que fa a durada com pel que fa a xifres de públic i impacte. És també una cita ineludible per a aquells que volen descobrir les noves veus de la poesia i propostes que posen en diàleg la poesia amb les arts contemporànies.

Amb una programació arrelada en el territori i alhora oberta a totes les identitats i als brots que sorgeixen entre el ciment de les convencions. Des de la poesia cap al text i cap a les veus, cap a la música i el cos, cap a l’espai compartit i la introspecció.

El Poesia i + 2022 tindrà lloc a Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Sant Pol de Mar, Teià, Dosrius, Alella, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Caldes d'Estrac. Aquests deu municipis acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebraran en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure.


A Sant Vicenç, el festival arriba el 5 de juliol, a partir de les 20 h, al parc dels germans gabrielistes  
Berta Giraut + Mireia Tejero (20h) Coneixíem la Berta Giraut com a actriu, fins que el 2020 ens va sorprendre amb el recull “Com l’estel que no hi és”, que amb un dir pausat escomet amb violència les relacions i el cos. Mireia Tejero és un nom clàssic de la música més irreverent i personal. Ha estat en múltiples projectes musicals des dels anys vuitanta i amb el seu saxo ja ha improvisat al costat de molts poetes i artistes de tota mena.

Giraut_Tejero


  David Castillo + Xarim Aresté (20:30h) David Castillo és autor d’una vasta obra poètica i Xarim Aresté és un guitarrista superdotat que també flirteja amb la poesia i la pintura. De la col·laboració entre aquests dos rockers irredempts ha sorgit, en forma de diàleg, un recital ple de vitalisme i una mirada creativa sobre el desastre, amb alegria i coratge.

Castillo-Areste


 Inspira Banda (21:30h) Amb 15 anys de trajectòria, Inspira és tot un grup de culte en l’escena barcelonina, liderat pel carismàtic Jordi Lanuza. Acaben de publicar “Acaba i comença”, un disc molt esperat. Feia temps que havien de passar pel festival, i ara ho fan amb nou material i més energia que mai. 

Inspira

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^