www.svmontalt.cat
8, 9 i 10 de juliol al parc de Can Boada


Des de l’Ajuntament es convida als artesans i restauradors locals a participar al Santvi Market Tropical 2022. Si esteu interessats/des en disposar d’un espai pels vostres productes, ompliu aquest FORMULARI.

Santvi Market Tropical

Els propers 8, 9 i 10 de Juliol se celebrarà al parc de Can Boada la primera edició del Santvi Market Tropical, un Market que us convida a gaudir d'un cap de setmana on es fusionen més que mai la moda, la música i la gastronomia. Un esdeveniment on petits i grans podreu gaudir d’un ambient d’estiu lliure i tropical on també reflexionar del model de vida, basat en el principi de sostenibilitat, cultura gastronòmica de proximitat i qualitat.

Tot això, amb marques al més pur estil hand-made, amb el segell local català i creant unes jornades lúdiques plenes de propostes: food trucks, música en directe, i activitats a l'aire lliure ara que el temps ho permet i tant ens ve de gust després d'aquest llarg hivern.

L'horari del Market serà divendres de 18:00 a 21.00 h i  dissabte i diumenge d'11.00 a 21.00 h. L'àrea gastronòmica romandrà oberta fins l'1 de la matinada.


zona gastronòmica


Aquesta primera edició del Santvi Market Tropical tindrà lloc al Parc de Can Boada, un espai on hi tindran cabuda les diferents activitats: Market de moda i complements, activitats i atraccions infantils, actuacions musicals. I un espai amb food trucks i restauradors locals que oferiran els seus productes amb tastets i gastronomia d’estiu de la zona acompanyades d’actuacions musicals.

Així doncs, Sant Vicenç de Montalt esdevé un nou punt de trobada que vol celebrar l’arribada de l’estiu amb més alegria que mai sense oblidar  les bones pràctiques ambientals per cuidar i preservar el nostre entorn.

  INSCRIPCIONS de participació PER A RESTAURADORS I ARTESANS LOCAL  

Des de l’Ajuntament es convida als artesans i restauradors locals a participar al Santvi Market Tropical 2022. Si esteu interessats/des en disposar d’un espai pels vostres productes, ompliu aquest FORMULARI



Santvi Market Tropical 2022

Publicat el 19.06.2022