Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Encalla l'embarcació que estava realitzant tasques d'abalisament del litoral santvicentí
El vaixell ha encallat aquest matí davant de l´antic Hotel Clipper

Incident embarcació


L’incident, comunicat pel personal d'Ocean, empresa que porta a terme les tasques de salvament i socorrisme a la platja de Sant Vicenç, ha activat un dispositiu de Salvament Marítim. Després de confirmar que el catamarà de 13 metres d'eslora i 16 tones amb 600 litres de combustible ha quedat travat a un espigó natural de roca que quedava submergit un metre sota l’aigua, l’equip ha procedit a desencallar-lo.

En comprovar que l’embarcació  tenia una via d’aigua, Salvament Marítim ha desestimat remolcar-lo mar endins. Cap dels quatre tripulants del vaixell ha resultat ferit.

SASEMAR ha posat barreres absorbents per evitar la dispersió del carburant, tot i que,  l'onatge no afavoreix la retenció de tot el gasoil dins les barreres i s’han perimetrat 150 metres de platja amb prohibició de bany.

Al lloc dels fets s’han personat efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim i Bombers de la Generalitat,  que estan treballant per minimitzar la situació de risc. La previsió de restabliment de la normalitat és de diversos dies.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^