X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Transformem digitalment les empreses de Les 3 Viles
En marxa un programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les competències digitals dels negocis de Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes d'Estrac


El projecte ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles', dins del pla 'Treball, Talent i Tecnologia', enfoca ara una fase de suport directe a les empreses de Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes d'Estrac. L'objectiu és ajudar els participants a sol·licitar un ajut de 2.000 euros enfocat a implementar solucions digitals als negocis dels tres municipis. Es tracta d'un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms, el Kit Digital, que està subvencionat a fons perdut pels fons europeus Next Generation. Els Ajuntaments de Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes animen les empreses de Les 3 Viles a participar del projecte, que pot representar un revulsiu a l'hora de millorar l'efectivitat dels negocis i augmentar les vendes mitjançant solucions digitals.TTT 3 VILES

Els empresaris de les 3 Viles rebran, aquests propers dies, una trucada telefònica d'un agent digitalitzador de l'empresa Aldetall; en la comunicació se'ls proposarà un dia de visita per informar-los personalment de com aconseguir el Kit Digital.

El primer pas serà analitzar la situació actual de cada empresa sol·licitant: quines eines digitals fan servir actualment i quines coneixen; i detectar si l'empresa vol apostar per millorar les seves competències digitals.

En segon lloc, es dibuixarà un pla personalitzat perquè els participants en aquest programa millorin la productivitat amb solucions digitals. Se'ls acompanyarà en el procés d'obtenció del Kit Digital, així com d'altres recursos. A més, se'ls orientarà per fer més eficient el contacte amb els client, per fer-se més visibles a les xarxes socials i per seleccionar els millors proveïdors en cas que s'hagin d'encarregar determinades accions.

 Inscripcions obertes 

Per tal d'inscriure's al programa, cal que empleneu aquest FORMULARI i seleccioneu l'apartat d'assessorament individualitzat per a empreses.

NOTA | Les places són limitades; les peticions s'atendran per ordre d'arribada fins esgotar pressupost.


 'Treball, Talent i Tecnologia' 
‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' forma part del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Està impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). Si voleu ampliar la informació del projecte feu clic AQUÍ.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^