www.svmontalt.cat
Propostes culturals i lúdiques amb la platja i el parc dels Germans Gabrielistes com a escenaris principals


Del 5 al 15 d'agost els veïns i veïnes podran gaudir d’una àmplia programació amb activitats per a totes les edats  i gustos i sense restriccions.

 PROGRAMA FESTA MAJOR D'ESTIU 2022  UBICACIÓ DELS ESCENARIS QUE ACOLLIRAN ACTES DE LA FESTA MAJOR  

Festa Major d'Estiu


La Festa Major se celebrarà enguany lliure de restriccions sanitàries, després de dos anys de limitacions derivades de la pandèmia. La celebració recuperarà els actes més tradicionals i populars, anul·lats durant la crisi de la COVID-19, com l’espectacle de focs d’artifici, la cantada d’havaneres amb rom cremat, la passejada de gegants, el bany nocturn a la piscina o el correfoc.

El gruix dels actes festius començarà el 10 d’agost, tot i que els dies 5 i 6 hi haurà el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició del XV Concurs de Fotografia «Un tastet de Sant Vicenç» i la sortida nocturna organitzada per l’Associació Excursionista Montaltrek.

El parc dels Germans Gabrielistes i la platja seran els escenaris principals de la celebració, però també acolliran actes l’Espai Jove, la biblioteca i la zona esportiva. Entre les propostes musicals es troben el concert de Mònica Green, música i ballaruga amb l’Orquestra Montecarlo, la Festa Quattro amb DJ David Oleart, la «Moon Party» i un bany de nit amb el DJ Straw&Berry.

 La «Festa al Mar» 
El consistori presenta enguany, del 12 al 15 d’agost, la «Festa al Mar», una versió renovada del «Mercat al Mar», amb un espai firal dedicat a l’artesania, la gastronomia i la música. Es farà a l’entorn de la platja i s’hi podrà accedir amb el trenet que connectarà amb el nucli històric i amb el parc dels Germans Gabrielistes, on hi ha aparcament gratuït.


Festa Major d'Estiu

El programa es completa amb xerrades, gastronomia, sardanes, contes i inflables per als més menuts, una pista d’obstacles inflables, la «bibliogimcana» -que portarà el títol de «Pippi Calcesllargues»-, el concert infantil Reggae per xics i la Festa de l’Escuma. En la darrera jornada hi haurà un ofici religiós en homenatge a la Mare de Déu de l’Assumpció amb la participació de l’Orfeó Parroquial El Delme.

El programa complet de la Festa Major es repartirà per totes les llars del poble i també es pot consultar al web municipal i a l’aplicació per a dispositius mòbils «SantviAPProp».


Cartell Festa Major d'Estiu 2022

Cartell Festa Major d'Estiu 2022

Fitxer: CARTELL_FESTA_MAJOR_ESTIU_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.55 MB

Publicat el 27.07.2022