www.svmontalt.cat


Els ajuntaments de Sant Vicenš de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres tenen a punt la programaciˇ del segon semestre del cicle de formaciˇ Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Continuem apostant per una modalitat mixta de formaciˇ: les propostes telemÓtiques conviuran amb el format presencial per a aquells cursos mÚs vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors. En aquesta ocasiˇ s'ha apostat pels Ómbits de l'atenciˇ sociosanitÓria, l'ensenyament de catalÓ als nouvinguts i, especialment, per la millora de competŔncies digitals de les persones, un repte que s'inclou en el projecte 'Les 3 viles, intelĚligents i sostenibles' del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' (TTT).


Forma't 2022


 Cliqueu aquí per sol·licitar plaça a les formacions programades des de Sant Vicenç  Cliqueu aquí per sol·licitar plaça per a les formacions programades des de Llavaneres Cliqueu aquí per sol·licitar plaça a les formacions del Programa TTT  

PROPOSTES FORMATIVES DEL SEGON SEMESTRE

SETEMBRE 2022

Sant Andreu de LLAVANERES

 Sant Vicenç de Montalt 


Programa TTT

  • 'Domina les eines del treball col·laboratiu' (8 h). Sessions els dies 19, 20 i 27, de 17.30 a 20.30 h, en línia. A càrrec de Mireia Gargallo Linares. Taller finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.

OCTUBRE 2022

Sant Andreu de Llavaneres

  • 'Connecta amb el teu Ikigai a través del joc conscient' (15 h). Sessió els dies 18, 20, 25 i 27 d'octubre, de 9.30 a 13.30 h, presencial a la Biblioteca municipal. A càrrec de Silvia Marteles Moreno. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
  • 'Atenció socio-sanitària a persones dependents' (30 h). Sessions els dilluns i dimecres, del 3 d'octubre al 2 de novembre, en horari de 9.30 a 13 h, presencial a la Biblioteca municipal. A càrrec de Seshat Formació.
  • 'Promoció i venda de productes amb Facebook, Instagram i Youtube' (10 h). Presencial tardes, pendent de les dates concretes. A càrrec de Georgina Dalmau, de l'empresa Milimetric.  

 Sant Vicenç de Montalt

 PROGRAMA TTT

NOVEMBRE 2022

SANT ANDREU DE LLAVANERES

  • 'Curs bàsic de català' (30h). Sessions els dies 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24 i 29, de 9.30 a 13 h, presencial a la Biblioteca municipal. A càrrec de Genís Poch.

 SANT VICENÇ DE MONTALT

 PROGRAMA TTT

DESEMBRE 2022

sant Andreu de Llavaneres

  • 'Dissenya el teu CV amb Canva' (2 h).  Sessió el 12 de desembre de 17:00 a 19:00  h, en línia. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.


Publicat el 29.07.2022