www.svmontalt.cat
Es faran a la tardor dins del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'


Els mesos de setembre, octubre i novembre, Sant Vicenš, Llavaneres i Caldes d'Estrac organitzen quatre tallers per promoure la digitalitzaciˇ de les empreses de les 3 Viles. Aquests tallers s'inclouen en el projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'.

TTT 3 VILES


El programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), presenta un cicle de quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis. 

 Seminari de sanitat 

La primera sessió, pensada per a les empreses del sector de la sanitat, es farà el divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 hores, a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 13.30 a 15 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l'optimització i l'automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, de 15.00 a 16.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps. Hi haurà pica-pica per dinar.

  Seminaris de comerç  

Seguidament, el segon seminari se centrarà en les empreses del sector del comerç i s’impartirà al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt. La primera part d’aquest seminari s’organitzarà el dilluns 17 d’octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar), en la qual Shers abordarà els avantatges de la digitalització de documents i Magnètic aprofundirà en les claus de les vendes, del màrqueting i de les noves tecnologies. La segona part del seminari està prevista per al dilluns 24 d’octubre, de 13.30 a 16.30 hores (amb pica-pica per dinar) i, en aquesta ocasió, Cloud Gaia facilitarà als participants eines per fidelitzar la seva clientela. 

  Seminari de restauració - AJORNAT  

Tot seguit, la tercera sessió es farà a l' Hotel Dinàmic de Caldes d’Estrac i posarà el focus en les empreses del sector de la restauració. Aquest seminari s'havia de portar a terme el dimarts 18 d’octubre, de 17 a 20 hores, però ha estat ajornat (properament es fixarà una nova data). La sessió anirà a càrrec d'Exum que parlarà de la gestió de compres (Control de compres diari, control de preus, gestió de la cuina, control de la comunicació i agilitat. Com evitar la minva de productes). Hi haurà pica-pica per brenar.


Seminari d'esports  

A continuació, el quart seminari posarà el focus en les empreses el sector de l’esport i s’impartirà el dimarts 15 de novembre, de 13.15 a 16.45 hores, al Golf de Sant Andreu de Llavaneres. Inicialment, de 13.15 a 14.15 hores, T2app parlarà del control d’accessos. Seguidament, de 104.15 a 15.15 hores, Kompini Tecnologies s’endinsarà en les reserves en línia, el màrqueting, la comunicació, la facturació i les aplicacions mòbils. Finalment, de 15.15 a 16.45 hores, Serhs abordarà la ciberseguretat, la gestió documental laboral i mercantil, el portal del personal i la gestió del temps.

 Inscripció prèvia 

Les empreses interessades a participar en qualsevol dels quatre seminaris sectorials programats per les 3 Viles hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia. Més informació, en aquest ENLLAÇ 


Seminaris sectorials-TTT

Publicat el 02.08.2022