www.svmontalt.cat
Del 12 al 15 d'agost, a partir de les 17 h


El tradicional Mercat al Mar, en aquesta 11a edició, es renova per oferir un nou espai firal i un mar de propostes per a públics de totes les edats.

Mercat al Mar  Mercat al Mar



Les tardes i nits del 12 al 15 d’agost, la platja de Sant Vicenç de Montalt es transformarà en un gran espai firal a l'aire lliure, que ens convidarà a reviure i reivindicar les nostres arrels mediterrànies. Durant aquests tres quatre dies, entre les 5 de la tarda i les 11 de la nit, la platja de la Caleta acollirà la Festa al Mar on podreu trobar expositors artesanals, roba, complements, joies, bijuteria, articles de decoració...

El mercat es complementarà amb un mar de propostes com sunset ioga, activitats infantils i familiars, música en directe, àrea de restauració amb Food-truck, que romandrà oberta fins la mitjanit, i molt més.

La Festa al Mar és una aposta de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per posar en valor la platja i el caràcter mediterrani i mariner d'una vila que, sota el lema 'Del Mar al Montalt', ofereix als santvicentins i santvicentines i a les persones que ens visiten un combinat perfecte: el blau refrescant del mar i el verd relaxant de la muntanya.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes amb la col·laboració de les regidories de Comerç i Turisme, està inclosa en el programa d’actes dissenyats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2022.


Mercat al Mar

Publicat el 04.08.2022