www.svmontalt.cat
Divendres, 14 d'octubre de 2022  -  2/4 de 6 tarda (*fins al 28-10-2022)

A càrrec d'Iceb Studia Consulting.  Curs finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.

Inscripcions obertes AQUÍ.


DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT 

Identificar els punts forts del perfil de l'alumne, amb l'objectiu de destacar aquestes habilitats en el seu currículum i presència online. 

 OBJECTIU GENERAL

Maneig de xarxes socials i eines ofimàtiques per a la creació d'una presència virtual que li permeti accedir a llocs de treball. Entesa dels portals online de feina i el seu ús. Optimització de l'CV en base als requisits demandats per les empreses a la recerca d'empleats. Optimització del perfil de LinkedIn i estratègies de contacte amb departaments de recursos humans.

 CONTINGUTS

  • Sessió Virtual 1: Marca personal i internet, com utilitzar els mitjans digitals per trobar feina. Creació d'una marca personal en línia - Exemple.
  • Sessió Virtual 2: Xarxes socials per a la recerca de feina. Característiques de les xarxes socials. Creació de perfils i diferències.
  • Sessió Virtual 3: Portals online de recerca de feina. Principals portals d'ocupació a Internet. Com aplicar als portals d'ocupació.
  • Sessió Virtual 4: Parts principals en un CV. Com adaptar el teu CV a el lloc oferit. Com enviar el CV a una empresa. Exercici pràctic.
  • Sessió Virtual 5: Linkedin. Creació i optimització del teu perfil a Linkedin. Com aconseguir ocupació a través de linkedin.

 METODOLOGIA 

Per al desenvolupament d'aquest curs es combinarà la utilització de diapositives i contingut docent, així com exercicis pràctics i entregables per part dels alumnes. 

Format virtual.

  DATES I HORARI

Sessions els dies 14, 19, 21, 26 i 28 d'octubre, de 17.30 a 20.30 h, en línia.