X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Empreses del sector sanitari de Les 3 Viles: us hi esperem!
S'impartirà divendres 23 de setembre, a la Biblioteca de Llavaneres


Tot a punt per al primer seminari per a empreses programat en el marc del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Per obrir el cicle de formacions adreçades a empresaris de Les 3 Viles, es convoca els negocis de l'àmbit de la salut. Us hi podeu apuntar en aquest ENLLAÇ.



La primera sessió dels seminaris s'adreça a les empreses del sector de la sanitat i es farà divendres 23 de setembre, de 13.30 a 16.30 hores, a la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres. En primer lloc, de 13.30 a 15 hores, intervindrà Doctodata, que posarà el focus en l'optimització i l'automatització dels processos documentals, la implantació del document electrònic i la integració i la implantació dels sistemes TIC en els negocis del sector. Tot seguit, de 15.00 a 16.30 hores, serà el torn de Serhs, que parlarà de ciberseguretat, de gestió documental laboral i mercantil i de gestió del temps.

El cicle inclou quatre seminaris sectorials amb la voluntat d’impulsar la transformació digital del teixit empresarial, promoure el creixement sostenible i millorar la competitivitat dels negocis de Les 3 Viles. Més informació dels seminaris del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia', AQUÍ

‘Treball, Talent i Tecnologia’ està impulsat pels ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, i té el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Fagem.


Seminari sector sanitat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^