X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'obren les inscripcions per l'activitat extraescolar d'arts escèniques 'Som Creart'
Inscripcions: del 15 de setembre fins el 5 d'octubre


La proposta va destinada a infants i joves que estiguin cursant 5è i 6è de primària i educació secundària i/o batxillerat durant el curs escolar 2022-2023.


Casal arts escèniques



L’Ajuntament posa en marxa de nou l'activitat extraescolar d'arts escèniques 'Som Creart', coordinada per Carolina Llacher, que  es durà a terme des del 7 d'octubre fins al 16 juny de 2023. Les classes es faran els divendres laborables a la tarda a l'Escola Sot del Camp.

La proposta va dirigida a a infants i joves que estiguin cursant 5è i 6è de primària i educació secundària i/o batxillerat durant el curs escolar 2022-2023. El preu de la matrícula serà de 20€ i la quota mensual de 30€. 


Les inscripcions es realitzaran del 15 de setembre al 5 d'octubre, lliurant el full d'inscripció i la documentació requerida a l'Espai Jove El Cau (de dimarts a dissabte de 16:30 a 20:30h) o bé de manera digital enviant la inscripció escanejada al correu msalame@svmontalt.cat.

FULL D’INSCRIPCIÓ

Abans de començar l’activitat es farà una reunió amb les famílies per tal d’informar sobre l’organització i funcionament de l'activitat i l’aplicació de la normativa relacionada amb la COVID19.


Per a més informació podeu contactar amb Andrea Devesa, trucant al telèfon 672 08 27 15.

El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per a treballar el coneixement i la gestió de les seves emocions mitjançant les arts escèniques. Durant el curs s’exploraran els recursos del teatre, el moviment i la dansa, el circ, la música i el cant… assolint totes aquelles eines necessàries per a poder generar un vincle més consistent amb ells mateixos i amb l’entorn i els diferents sistemes que els envolten. Paral·lelament, podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen. Durant el curs anual tindran la oportunitat de participar en diferents events del poble presentant petites creacions escèniques que aniran treballant al llarg de l’activitat extraescolar.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria d'Infància i Joventut.

Tant les coordinadores com les conductores de l’activitat compten amb una sòlida experiència en els camps de les arts escèniques i de l’acompanyament emocional. Pel que fa a les conductores de l’activitat, la Raquel Cros és actriu, acròbata aèria, titellaire, fotògrafa i docent, havent-se format en Circ Social a l’Ateneu Popular 9 Barris i obtingut un Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l’Institut del Teatre.

Així, la Carolina Llacher, coordinadora de l’equip, és actriu i directora d’Arts Escèniques, llicenciada a l’Institut del Teatre. Completa la seva trajectòria dins la institució cursant el Postgrau d’Arts Escènciques aplicades a l’Acció Social. També és llicenciada en Sociologia. Actualment està dirigint P.A.U, una creació de teatre social que reflexa diferents històries reals de persones migrants, interpretades per ells mateixos. Per la seva banda, l’Andrea Devesa, l’altra coordinadora integrant, és Ballarina graduada professionalment en Dansa Contemporània (EESA/CPD) al Conservatori Institut del Teatre. També és certificada professional amb el Bachelor del departament MTD (Modern Theater Dance) de la Universitat d’Arts d’Àmsterdam (AHK). Titulada com a professora de Hatha-Vinyasa Yoga pel centre Yoga Studio Barcelona i té un máster en Coaching i Intel·ligència Emocional certificada per la Universidad de Alcalá de Henares i ASESCO.


Informació Som Creart 2022-2023

Informació Som Creart 2022-2023

Fitxer: som_creart.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 308.4 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^