www.svmontalt.cat
L´horari de l´equipament juvenil és de dimarts a dissabte, de 16.30 a 20.30h


L’Espai Jove també acull el Club de feina que ofereix la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació els dimecres de 10.30 a 13.30 h.

Setmana alimentació saludable


L’Espai Jove ha encetat el primer trimestre del curs 2022-2023 amb un ampli ventall d’activitats. Tres mesos pel davant on els i les joves s’endinsaran en nous tallers, xerrades, propostes lúdiques... El centre, ubicat a l’Av. Verge de Montserrat,  vol seguir essent un referent pel jovent sanvicentí i treballar per continuar donant resposta a les seves inquietuds, demandes i propostes.

El tret de sortida el donarà una proposta d’activitats lúdiques a l’aire lliure que tindrà joc el 24 de setembre a l’Av. toni Sors. Aquest octubre la programació continuarà durant tot el mes amb l’activitat extraescolar d’arts escèniques ‘Som Creart’, un campionat de ping-pong i dos tallers gratuïts, un de disseny i impressió 3D i un altre de ceràmica, i la Setmana de l’Alimentació saludable. L’equipament juvenil acomiadarà l’octubre amb la Festa Castanyaween  que se celebrarà  el dilluns 31 d’octubre al parc dels Germans Gabrilistes.

De cara al novembre s’han programat dues formacions relacionades amb el món de les noves tecnologies (xarxes i apps) i converses en anglès. També s’ha previst una cursa familiar d’orientació i la celebració de la Setmana del Reciclatge i del Dia Internacional dels drets dels Infants que tindrà lloc al parc dels germans Gabrielistes.

L’Espai Jove també acull altres propostes com el Club de feina que ofereix la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació els dimecres de 10.30 a 13.30 h.

L’horari de l’Espai Jove és de dimarts a dissabte, de 16.30 a 20.30h

Publicat el 20.09.2022