X
Abonaments temporada piscina municipal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament torna a obrir els dimecres a la tarda


Us recordem que podeu fer tots els tràmits amb l'Ajuntament de manera telemàtica amb signatura digital, a través del portal de tràmits municipal, disponible les 24h del dia, els 365 dies de l’any i des de qualsevol lloc.


OAC

A partir del 21 de setembre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) torna a obrir les tardes dels dimecres, de 16:00 a 19:00 h.

L'horari de matins és de dilluns a divendres, de 9:00 h a 14:00 h

 CITA PRÈVIA 

Us recordem que l'OAC disposa d'una plataforma telemàtica per la sol·licitud de cita prèvia. L’objectiu és donar un servei d’atenció personalitzat i de qualitat a la ciutadania, garantint una hora prefixada d’atenció, i limitar el temps d’espera de les persones usuàries. 

El servei de cita prèvia funciona en paral·lel al sistema d’atenció tradicional, de manera que per aquells tràmits de resolució immediata com les sol·licituds de certificat de padró, les renovacions de les targes de bonificació del bus urbà, la recollida de documents, per consultes o bé per assumptes urgents no cal demanar cita i les persones interessades poden continuar personant-se a l'OAC en l’horari habitual.

La cita prèvia es pot demanar per internet o per telèfon:


Per sol·licitar la cita prèvia telemàtica s’ha d’anar a la portada de la web, on el propi usuari pot seleccionar el dia i hora en què vol ser atès i indicar quin tràmit o gestió vol realitzar, i també podrà modificar o anul·lar la cita assignada en cas necessari.

Per reservar cita prèvia via telefònica, cal trucar per telèfon i el personal municipal complimentarà via telemàtica la cita i informarà al ciutadà la documentació, si cal, que ha de portar.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.09.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^