X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Diumenge, 30 d'octubre de 2022  -  11 h matí
Visita guiada a la Torre de Can Valls


Podeu fer la reserva i pagament del 21 al 27 d'octubre a través d'aquest ENLLAÇ. (El dia de la visita caldrà portar el comprovant de pagament)


Programada una nova jornada de visites guiades a la Torre de Can Valls, l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. Les visites, amb reserva d'hora, es faran en els següents torns (10 persones per torn): 11:00 h, 11.30 h, 12:00 h i 12.30 h. 

La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.  La seva ubicació, a l’entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques de les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i la corsera.

L’any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d’on es poden veure unes vistes espectaculars.

Visita Torre Can Valls





Lloc: Parc dels Germans Gabrielistes
Durada: D'11:00 a 13:00 h, en 4 torns
Organitza: Regidoria de Cultura i Festes
Preu: 2 €
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^