X
Fira Nadal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres de l'Aula de Natura
Els treballs és previst que s'allarguin 3 mesos aproximadament


Una de les propostes sorgides del procés del Pressupost Participatiu 2021-2022 va ser la construcció d’una Aula de Natura que, tot i tenir el suport de la ciutadania, no es va poder dur a terme. La seva acceptació suposava superar els 100.000 euros destinats al procés participatiu. L’Ajuntament, tot i així, va  decidir tirar endavant aquest projecte, ampliant-lo i millorant-lo per poder tenir a Sant Vicenç de Montalt un jardí de la biodiversitat.

Obres Aula Natura


L’actuació consisteix a crear un reducte de biodiversitat al parc de la riera del Gorg, que pugui funcionar com a aula de natura per al gaudi de la població i per a l’ús pedagògic.  El jardí estarà obert al públic i permetrà observar, conèixer, aprendre i, sobretot, sensibilitzar la població sobre el patrimoni natural i la biodiversitat de l’entorn de Sant Vicenç.

Els treballs, que és previst que s’allarguin 3 mesos aproximadament, serviran per delimitar un espai per a la construcció d’una petita bassa d’aigua, que funcionarà com a focus de biodiversitat, complementada amb espais de petits murs de pedra, terrasses i miradors i espais de plantacions diverses atractives per la fauna d’insectes i papallones.  El nou espai també comptarà amb rec automàtic i mobiliari urbà.

Les obres van a càrrec de l’empresa Drim Medi Ambient, S.L. i tenen un cost de 118.221,96€. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^