www.svmontalt.cat
La Ruta Selfie comprèn 3 espais del poble que tenen un atractiu especial


És habitual que els visitants que arriben al nostre poble es facin fotos i selfies que després comparteixen amb els amics i/o seguidors a les xarxes socials. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aprofitar aquest gest per promocionar el nostre poble. 

Ruta Selfie

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha instal·lat tres suports per a fer fotografies selfies al municipi. L’objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar que les fotografies i selfies que els visitants comparteixin a les xarxes socials transmetin realment la bellesa del nostre poble i del seu entorn.

Les tres estructures, que permeten captar imatges de manera automàtica amb un enquadrament de luxe, s’han instal·lat al mirador de la plaça de l’Església, al parc dels Germans Gabrielistes i al passeig marítim.

Aquesta actuació vol esdevenir un reclam turístic i impulsar la presència de Sant Vicenç de Montalt al món digital. Mitjançant els tres suports per a fer fotografies selfies, veïns i visitants obtindran un bonic record del municipi: una fotografia a tres dels punts d’interès turístic més preuats del poble.

La nova Ruta Selfie dona l’oportunitat de descobrir Sant Vicenç i el seu entorn i fotografiar-lo des de diferents punts. A més, cada suport disposa d’una placa amb un  Qr que ens facilita informació de l’espai on som i ens indica on podem trobar altres suports selfie.

Des de l'Ajuntament, s’anima a veïns i visitants a apropar-se a les tres localitzacions, fer-se una fotografia selfie, col·locant el telèfon mòbil al suport i activant el temporitzador, i compartir-la a les xarxes socials amb els hashtags #svmontalt, #santvicençdemontalt i #delmaralmontalt i etiquetant el perfil @svmontalt.

Publicat el 27.10.2022