X
Fira Comerç SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols visitar el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme?
Activitat inclosa a la 'Setmana Europea de la Prevenció de Residus'


El transport fins al centre (Carrer de la Teixidora, 83, Mataró) és pot realitzar en transport privat o en un autocar que contractarà l'Ajuntament.

L'Ajuntament se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 19 al 27 de novembre, amb diverses activitats.  Per tal de prendre consciència del volum de residus que es produeixen, s'ha programat una visita guiada al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, a Mataró, que és la instal·lació on es gestionen gran part dels residus municipals de Sant Vicenç de Montalt.

La visita es farà el dissabte 26 de novembre i està dirigida a tot tipus de públic. Poden participar persones de totes les edats: infants, joves i adults, gaudint d'un tour, on l'aprenentatge i la conscienciació prenen forma d'una manera pedagògica i molt entretinguda: Aula ambiental, Recorregut de tòtems explicatius dels processos de la planta, l’Esfera verda i un Simulador amb cinema en 4D, amb el que viureu en primera persona el recorregut que fan els residus!

La visita comença a les 10 h i el desplaçament es fa amb autocar, tot i que també es pot fer en vehicle privat. L’autocar sortirà des de davant del Centre Cívic El Gorg a les 9 h.

L’activitat és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia en aquest FORMULARI.

Us animem a participar-hi!


Visita al centre tractament residus

Visita Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme

Fitxer: Visita_presencial_al_CIVRM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 526.3 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^