Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge 4 de desembre, tornen les curses d'orientació a Sant VicençLa prova tindrà el centre de control i competició, la sortida i l'arribada als Pins de l'Andreu.

Us hi podeu inscriure en aquest ENLLAÇ.Cursa orientació 2019


Aquest diumenge 4 de desembre, Sant Vicenç Montalt torna a acollir una cursa d’orientació oberta a tothom. La prova, organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt mitjançant la Regidoria d'Infància i Joventut i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, comptarà amb dos circuits que es poden realitzar de manera individual, en parelles o en grup. 

  • Circuit 1:  amb una distància aproximada d'uns 5 km i dificultat mitja, recomanat per participar en parella o individual amb mentalitat competitiva o més canyera.
  • Circuit 2 : amb una distància aproximada d'uns 3 km i dificultat mínima, recomanat per famílies, parelles o tothom que vulgui fer l'activitat de manera més lúdica.


El Centre de competició, ubicat a la Plana de l’Andreu, romandrà obert a partir de les 9 del matí. La prova s'ha organitzat de manera que els participants podran iniciar el seu recorregut pel bosc entre les 10 i les 11 h. Les sortides s'aniran fent a mida que els participants estiguin preparats després de rebre unes breus explicacions sobre la pràctica i funcionament de l'esport de l'orientació. La meta es tancarà a les 13.30 h.

El protocol pels participants serà el següent:

  • En arribar se'ls farà la inscripció introduint el seu nom en el programa de control. (El mateix dia de la crusa també es podran fer la inscripció).
  • S'entregarà el xip electrònic de control de la cursa.
  • S'entregarà el mapa (a cada participant si és un grup).
  • Se'ls donarà unes explicacions del funcionament abans de sortir.
  • Es donarà la sortida.

L'esdeveniment anirà a càrrec de GOXtreme amb la col·laboració de MontalTrek.


Cursa d'Orientació Popular

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^