www.svmontalt.cat
La ciutadania podrà plantejar les seves preguntes, suggeriments i/o propostes


L’Audiència Pública és un mecanisme de participació de la ciutadania i les entitats del municipi per a la formulació de propostes a l’Ajuntament i tanmateix per a respondre i escoltar els seus suggeriments.

Consulta l'avantprojecte dels pressupostos en AQUEST ENLLAÇ.

Dimarts 13 de desembre, a les 18 h, a la sala de sessions de la Casa de la Vila (C/ Sant Antoni, 13), l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt convoca l’Audiència Pública del Pressupost per a l’any 2023. Serà un acte participatiu i obert a tota la ciutadania en què es realitzarà la presentació pública i debat de les qüestions més significatives per al municipi. Posteriorment, el Pressupost Municipal 2023 se sotmetrà a votació al Ple de l’Ajuntament. 

El Pressupost Municipal constitueix l’element vertebrador de la gestió local on es reflecteix la previsió d'ingressos i les despeses que han de permetre la realització dels projectes previstos per a aquest any. Després de la seva aprovació inicial s’obrirà un període d'exposició pública previ a l'aprovació definitiva, període en el qual es poden formular al·legacions. Tanmateix, el govern municipal estima que l’audiència pública esdevé un bon mecanisme de transparència per copsar les opinions ciutadanes i per fomentar que les entitats i els veïns i veïnes participin activament en la gestió municipal.

Aquest acte públic obert combina informació i participació. Primer, l’equip de govern presentarà el pressupost i posteriorment s’obrirà un primer torn de paraules perquè les persones assistents puguin plantejar les seves preguntes, suggeriments i/o propostes, i se’ls donin les corresponents explicacions tècniques. Finalitzat aquest primer torn de paraules, es donarà pas a les intervencions dels representants dels grups municipals.                                                                                                                            

Per tal de fer la previsió d’espai, agrairem confirmació d’assistència al correu intervencio@svmontalt.cat o participacio@svmontalt.cat


Audiència Pública Pressupost 2023

Publicat el 29.11.2022