X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous, 5 de gener de 2023  -  6 h tarda
Cavalcada de Reis
Es repartiran caramels sense gluten


No caldrà fer inscripció prèvia per entregar la carta als Reis.

Recorregut: C/ Camí del Padró - Pg. Dels Pins - C/ Montseny - C/ Montnegre - C/ Pica d’Estats - C/ Costa Daurada - C/ Mediterrani (tram de silenci)- Av. Montaltnou - C/ Ginesta - Riera del Gorg - Av. Països Catalans - C/ Major - C/ Sant Antoni - Plaça de l'Església. 

Pels volts de les 19 h, els Reis Mags arribaran a la Pl. de l’Església, on adoraran al Nen Jesús i li oferiran encens, or i mirra al Pessebre Vivent. Tot seguit, els infants podran saludar i entregar les seves cartes als Reis. 

 tram de silenci

Amb l’objectiu que tots els infants puguin gaudir de la Cavalcada, el Carrer Mediterrani acollirà un tram de silenci per infants amb Trastorn de l’Espectre Autista. Les carrosses no posaran música ni es llençaran caramels. Demanem la màxima col·laboració per a fer-ho possible i que només accedeixin en aquest tram les famílies que ho necessitin. 

 NADAL INCLUSIU

Les famílies amb nens i nenes amb diversitat funcional s'hauran de posar en contacte amb la Regidoria de Cultura abans del dia 30 de desembre, a través del correu electrònic sbuch@svmontalt.cat. Posteriorment, les persones que ho hagin sol·licitat i degudament acreditat, rebran una trucada on se'ls indicarà com podran accedir directament al recinte.

Lloc: Sortida des del Camí del Padró amb arribada a la plaça de l'Església
Organitza: Regidoria de Cultura i Festes
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Festa, Infantils
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^