www.svmontalt.cat


L’espai on s’han pintat els jocs era una zona de sorra, que s’ha pavimentat amb la qual cosa a més de guanyar un espai lúdic pels infants, també ha suposat una millora pel veïnat.

Jocs pintats a terra


A la zona final del carrer Pau Casals s'han pintat jocs populars al terra, amb unes dimensions més grans, amb l'objectiu de potenciar l'espai públic com a lloc d'aprenentatge a través del joc a més d'embellir i promoure els espais públics com a punts de trobada entre els veïns i les famílies.

Els jocs que s'hi poden trobar són el Twister, el laberint, el tres en ratlla i un circuit de xapes. L'actuació ha comptat amb la participació activa de l'alumnat de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp, que han escollit i prioritzat els jocs a pintar. El disseny dels jocs es va obrir a la ciutadania perquè presentés propostes i en va resultar guanyadora la Marta Noguera-Homs. A més, la nova zona de jocs és una de les cinc propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2021-2022

L’espai on s’han pintat els jocs era una zona de sorra, que s’ha pavimentat amb la qual cosa a més de guanyar un espai lúdic pels infants, també ha suposat una millora pel veïnat del carrer.

Publicat el 05.01.2023