X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja tenim aquí la Festa Major d'Hivern!
El Centre Cívic El Gorg acollirà la gran majoria dels actes programats


La Festa arrenca el 14 de gener i s’allargarà fins al 29 de gener amb una vintena d'activitats dedicades a la cultura popular, a l’esport o al lleure.

 PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2023  AVÍS: EL CONCERT DE LO PAU DE PONTS ES TRASLLADA AL DIVENDRES, 27 DE GENER, A LES 23 H   AVÍS: EL CONCERT LÍRIC DEL DILLUNS 23 DE GENER ES TRASLLADA A LES 7 DE LA TARDA 

Gegants


Sant Vicenç de Montalt escalfa motors per acollir una nova convocatòria de la Festa Major d'Hivern, una proposta que enguany arrenca acompanyada d'una vintena d'activitats dedicades a la cultura popular, a l'esport o al lleure i dirigides a tots els públics.

El tret de sortida a les festes de Sant Vicenç es donarà el dia 14 de gener amb l'acte d'encesa de la torre de guaita de Can Valls pels drets humans, una acció que busca sensibilitzar la població sobre la situació que viu el Mediterrani on moltes persones que es veuen obligades a abandonar casa seva hi perden la vida cada any.

Encetarem la jornada del dia 15 amb la trobada de gegants i capgrossos a la plaça del Poble, des d'on també ens podrem sumar a la tradicional cercavila, que recorrerà els carrers del nostre municipi. El divendres 20 tindrà inici el gruix de la programació de la Festa Major, amb un concert de gòspel al Centre Cívic El Gorg a partir de les 22.30 hores. L'endemà la vila es llevarà amb el Mercat d'Olis i Vins, que s'instal·larà a l'avinguda Toni Sors. La programació matinal de dissabte 21 de gener es completarà amb el Torneig de futbolí, que enfrontarà a avis i jovent, i la presentació del curtmetratge ‘El Carquinyoli del Montalt torna a casa' al centre cívic. Ja a la tarda, en aquest mateix equipament tindrà lloc una doble sessió de teatre: a les 18 hores, podrem gaudir del musical de tribut a El Rei Lleó .Per la seva banda, la biblioteca acollirà la presentació del llibre infantil ‘El mejor paraguas del mundo' i el passi del documental ‘Everesting XL Lupus'.

Els actes més solemnes de la festivitat començaran el diumenge 22 de gener amb la tradicional repicada de campanes i la tronada en honor de Sant Vicenç, actes que donaran pas a una missa amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme, que s'encarregarà de cantar la missa pontifícia de Lorenzo Perosi i els goigs de Sant Vicenç. Un cop finalitzat l'ofici, la plaça del Poble acollirà una ballada de sardanes i un vermut popular, i la jornada es clourà amb un concert i ball a El Gorg, a càrrec de la Selvatana, a partir de les 18 hores. El centre cívic serà també l'escenari, el dia 23, d'un espectacle infantil i d'un concert d'àries d'òpera i opereta i cançons napolitanes. 

Les activitats festives es reprendran el divendres 27 de gener amb la presentació d'un llibre de sopes, a càrrec de l'Ada Parellada i l'Antonella Speranza, també al cívic. En aquest mateix espai, a partir de les 23 hores, tindrem un espectacle d'humor musical a càrrec de Lo Pau de Ponts. Dissabte 28, els Play Xurravins pujaran a l'escenari del Cívic per oferir una actuació amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre, i la Seu d'Entitats Esportives acollirà el Campionat de botifarra. El teló de la Festa Major es baixarà definitivament el diumenge 29 amb la vint-i-unena edició de la Montaltbike, un circuit de 35 quilòmetres que començarà a l'avinguda Toni Sors.


Programa Festa Major Sant Vicenç 2023

Programa Festa Major Sant Vicenç 2023

Fitxer: PROGRAMA_FESTA__MAJOR_HIVERN_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.27 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^