X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ada Parellada apadrina el Carquinyoli del Montalt



Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana arrelada a Sant Vicenç, s’ha convertit en l’ambaixadora de la iniciativa ‘El Carquinyoli del Montalt, torna a casa!’, que busca recuperar i tornar a gaudir dels emblemàtics carquinyolis que durant molts anys es van elaborar al forn de Can Trilla.

Presentació Carquinyoli


El passat dissabte 21 de gener, en el marc dels actes programats amb motiu de la Festa Major, el Centre Cívic El Gorg va acollir l'estrena del curtmetratge 'El Carquinyoli del Montalt', on sis persones estretament vinculades a la vila han plasmat els seus records, vivències, anècdotes i curiositats a l'entorn d'aquest dolç genuïnament santvicentí. 

L'acte, conduit per Xavi Obon, va comptar amb la presència de l'Ada Parellada, dels protagonistes del curt, Evarist March, Pilar Abril, Anna Tornés, Gabriel Mir, Enric Pons i Nati Giménez i del pastisser local Albert Frías, que ha estat l'encarregat d'elaborar el nou Carquinyoli del Montalt, basant-se en les indicacions i records dels sis personatges que han participat en el vídeo. Val a dir, que l'Albert ha hagut de partir pràcticament de zero i fer moltes proves abans d'arribar al carquinyoli que s'ha presentat en societat, ja que no es disposava de la recepta original. En aquest sentit, les aportacions de l'Evarist, la Pilar, l'Anna, en Gabriel i l'Enric, juntament amb les de la Nati, vídua d'en Josep Trilla, han estat fonamentals perquè aquest dolç tan típic de la nostra vila, pugui tornar a casa.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Víctor Llasera, i d'una àmplia representació de regidors i regidores del consistori. La Cloenda de l'esdeveniment va anar a càrrec de la regidora Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Laia Sorribes, que després de lliurar als col·laboradors del projecte una bosseta de carquinyolis i un diploma com a mostra d'agraïment per la seva col·laboració, va convidar als assistents a un tast de carquinyolis i vi dolç.


Presentació Carquinyoli


Presentació Carquinyoli


Presentació Carquinyoli


Presentació Carquinyoli

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.01.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^