X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte, 19 d'abril de 2008  -  6 h tarda
Espectacle de titelles: Felip i la llegenda de Sant Jordi

Espectacle de titelles Sant jordi 2008
Sempre que arriba el mes d´abril ens toca parlar de Sant Jordi i de les seves aventures. La tradició sempre ens remunta a la mateixa història, aquella que diu que el Jordi, per salvar la bella princesa segrestada per un malvat drac, ha de matar la bèstia; la mateixa història que ens parla que de la sang del drac va néixer una bonica rosa.

Doncs bé, enguany, per als petits els proposem que vagin al Centre Cívic El Gorg per veure com a través dels fils de les titelles es mouen els personatges que donen vida a una peculiar llegenda de Sant Jordi...

... Són les 8 del vespre de la diada de Sant Jordi i el pobre Felip encara no ha pogut comprar-li a la seva xicota un llibre i una rosa. Atabalat i desesperat, l´única solució provindrà d´un misteriós llibre que en Felip troba pel terra i que portarà amb ell l´aparició d´uns personatges molt especials: el bibliotecari Pep i els rebes-rebes-rebes-néts de la princesa i del drac pudent... Però no heu de tenir por: sabem del cert que aquest drac és vegetarià!!!

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: 2 euros
Tipus d'acte: Infantils
OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Divendres, 2 de gener de 2009
Divendres, dia 2, i dissabte, dia 3

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^