X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt commemora el Dia Internacional de les Dones amb un seguit d'actes i activitats programades durant tot el mes de març


Sota el lema ‘Suma’t a la revolució feminista. Trenca el silenci’, la proposta impulsada per l’Ajuntament vol arribar a totes les franges d’edat i inclou activitats per a un públic divers.

SVM FEMINISTA


El proper 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones, i a Sant vicenç de Montalt, l’Ajuntament ha organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema Suma’t a la revolució feminista. Trenca el silenci.

El programa del Sant Vicenç Dona 2023 compta amb una graella d’activitats amb la participació de diferents àrees municipals, els centres escolars del municipi i entitats locals, coordinades per la Regidoria d’Igualtat. Dins la programació destaca la gravació del vídeo de la campanya que compta amb la participació d’alumnat de l’Institut Esteve Albert i l’Associació Esportiva de SVM, i l’EMM L’Oriola.

El mateix dia 8 de març, les escoles i l’intitut commemoraran el Dia Internacional de les Dones amb la lectura del manifest d'enguany, exposicions, treballs de sensibilització a les aules i el visionat del vídeo de la campanya. Prèviament, els dies 6 i 7, també hi haurà sessions de conta contes i teatre fòrum als diferents centres.

Dissabte, 11 de març, se celebrarà l’acte central del Sant Vicenç Dona 2023 amb una jornada lúdico-reivindicativa que tindrà lloc a l’avinguda Toni Sors. L’activitat s’iniciarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la tarda, i el programa inclou la 1a Fira de Dones Emprenedores; activitats lúdiques per a públics de totes les edats; el ball de la geganta Margaridassa; un taller de pintura, feminista i reivindicativa; actuacions musicals; un espectacle teatral al mercat, i una sessió de micro obert perquè tothom que ho desitgi pugui pujar a l'escenari i demostrar les seces habilitats.

També en el marc del Sant Vicenç Dona, la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha programat un taller d’empoderament molt especial, adreçat a tots els públics. ‘Com transformar els drames en comèdia’  tindrà lloc el dijous, 16 de març, de 16 a 19 h.

A banda d’aquestes propostes, que es portaran a terme durant tot el mes de març, la ciutadania també podrà participar en les diferents accions de sensibilització i activitats que l’Ajuntament organitzarà al llarg d’aquest any amb motiu dels dies de la Nena, per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, de l’Orgull i el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.


Programació Sant Vicenç Dona 2023

Programació Sant Vicenç Dona 2023

Fitxer: PROGRAMACIO_SANT_VICENC_DONA_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.09 MB

Publicat el 24.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^