X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article PSC - Març 2023
  • Què passa amb el POUM?

    Sorprèn que s’estigui acabant el mandat d’aquest govern i el projecte més important, que és l’ordenació del nostre territori, encara estigui pendent d’aprovació. Tots els projectes d’habitatge social de lloguer regulat per als joves, gent gran i famílies del nostre municipi que estaven previstos, anul·lats perquè els membres de l’actual govern no arriben a acords. Reunió rere reunió d’Urbanisme, s’informava la part política que es portaria al Ple l’aprovació del POUM, i així fa pràcticament nou mesos.

    Un govern que no escolta ni compta amb el poble per a poder tenir un POUM de consens, un govern que no és transparent en les seves explicacions sobre la situació en què es troba el POUM, un govern que es reuneix per tractar temes inquietants de requalificacions d’espais però no informa amb claredat d’aquesta situació, un govern que anul·la reunions amb els veïns per a explicar el POUM…

    Tot plegat, un despropòsit d’incoherències i de marejar el poble amb una gestió molt poc seriosa. Demanem a l’alcalde Llasera i al seu govern una gestió seriosa, de consens polític i amb la ciutadania, però, sobretot, demanem transparència i sempre amb la veritat per davant; el poble s’ho mereix.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^