www.svmontalt.cat
  • Des de la Regidoria de Comerç, ens sumem als actes de l’11 de març per a celebrar el Dia de la Dona fent una fira de dones emprenedores com a complement del mercat setmanal del dissabte, i on també podreu menjar tastets de les parades del mercat.

    Aquest any, el Dia de la Poesia el celebrem, el dissabte 18, amb la «xurravina» Àngela Suárez, que —acompanyada d’un piano, un violoncel i una viola— ens ofereix l’espectacle Obres somiades, i, el diumenge 19, amb un recital de poesia i il·lustracions titulat Apetitos.

    El 24 de març inaugurem al Maresme, en un acte compartit amb Caldes d’Estrac, la Ruta de la Guerra Civil. Tenim confirmada l’assistència de membres del cos consular i de la consellera d’Acció Exterior, Sra. Meritxell Serret i Aleu.

    Després de mesos de treball, presentem el Pla de Màrqueting Turístic de les 3 Viles, el 30 de març, convidant-hi restaurants, empreses locals i tots els agents vinculats a temes turístics de la zona.

    Hem convidat el diputat al Parlament de Catalunya Pau Morales a una xerrada amb la regidora i cap de llista Laia Sorribes sobre temes d’habitatge, un tema que pensem que ens preocupa a tots. Us esperem el divendres 10 de març, a les 19 hores, al Centre Cívic El Gorg.

Publicat el 01.03.2023