X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Tribuna Política
Article Som-hi Sant Vicenç - Març 2023
  • No caurem en la temptació de deixar-nos endur per projectes a curt termini que, si bé poden comportar rèdit electoral, no són més que pedaços o que requeriran inversions posteriors. Optem per resoldre les diferents problemàtiques del municipi actuant sobre l’arrel del conflicte, encara que això signifiqui que la finalització dels projectes s’allargui més del que voldríem. L’important és que el poble tregui benefici de les actuacions del consistori.

    Un clar exemple és el llac del parc dels Germans Gabrielistes: forma part d’un espai emblemàtic que ha estat abandonat pels governs anteriors, que s’han limitat a buidar-lo de tant en tant per a fer-ne una neteja ràpida i tornar-lo a omplir, sense estudiar possibles solucions per a la correcta circulació de l’aigua o l’arranjament de la mina que l’abasteix.

    El passat 20 de febrer es va buidar el llac i se’n van retirar les espècies invasores; alhora, un equip de professionals en fa l’estudi i una proposta d’actuació per a preservar-lo. Les modificacions que s’hi hagin de fer poden requerir una licitació, fet que alenteix el procés.

    Nosaltres apostem per fer una diagnosi del problema, planificar l’actuació més convenient i, finalment, executar-la.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2023

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^