X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge 26 de març, visita guiada a la torre de Can Valls
Torre de guaita del parc dels Germans Gabrielistes


La Torre de Can Valls, com moltes altres que trobem al llarg de la costa, durant els segles XVI i XVII servien de defensa contra els corsaris del Mediterrani.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat una nova jornada de visites guiades a la Torre de Can Valls, l'últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. La torre es podrà visitar el diumege  26 de març, amb reserva d'hora, en els següents torns (10 persones per torn): 11:00 h, 11:30 h, 12:00 h i 12:30 h. El preu de la visita és de 2 euros.

Podeu fer la reserva i el pagament del 16 al 23 de març a través d'aquest ENLLAÇ. (El dia de la visita caldrà portar el comprovant de pagament)

La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.  La seva ubicació, a l'entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques de les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i la corsera.

L'any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l'objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d'on es poden veure unes vistes espectaculars.Visita Torre Can Valls

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^