www.svmontalt.cat
Presentació de sol·licituds: de l'1 al 31 de maig, ambdós inclosos


L'import màxim de cadascuna de les subvencions atorgades no podrà ser superior a 7.000€. El percentatge màxim a subvencionar serà el 50% del cost de l'activitat.

La Regidoria d’Esports ja té a punt la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a Sant Vicenç de Montalt durant l’any 2023. L’objectiu d’aquestes subvencions és donar suport i acompanyar les associacions del poble per tal que puguin realitzar la seva activitat.

La convocatòria està dotada amb 27.700,01 euros. Aquest proper dilluns 1 de maig s’obre el període de presentació de sol·licituds. Hi ha temps fins al 31 de maig. Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital a través del web municipal, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el model específic de sol·licitud, l'annex1 i la documentació requerida.En cas de dubtes en la tramitació electrònica es pot contactar amb l’OAC al 93 791 05 11.

Les subvencions es distribuiran entre totes les sol·licituds rebudes i podran ser beneficiaris les entitats esportives inscrites en el Registre Municipal d’Associacions i Entitats (RMAE) i que reuneixin els requisits que s’indiquen a les bases.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes al municipi oberts a la participació ciutadana.

IMPORTANT: Un cop atorgades, les subvencions s’hauran de justificar abans del 5 de desembre mitjançant la presentació telemàtica de la documentació justificativa, integrada per la memòria justificativa (Annex2) i rls justificants (factures,...) de l’activitat.

  Informació relativa a la convocatòria

ANUNCI DE CONVOCATÒRIA 2023BASES SUBVENCIONS ESPORTIVESMODEL SOL·LICITUDANNEX 1 - DOCUMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIAANNEX 2 - MODEL JUSTIFICACIÓ

Publicat el 28.04.2023