X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cicle de xerrades educatives online per a les famílies


Les xerrades, organitzades per les regidories d’Ensenyament i d’Infància i Joventut amb el suport de la Diputació de Barcelona, es faran els dies 12, 19 i 26 de juny.

 INSCRIU-T'HI

Les regidories d’Ensenyament i d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenten un nou cicle de tres xerrades gratuïtes especialment destinades a les famílies, que tractaran sobre temes com la gestió emocional i les xarxes socials. Totes les sessions tindran una durada de 2 hores, seran en format online i cal inscripció prèvia.

  DILLUNS, 12 DE JUNY, A LES 17 H - EINES PER AJUDAR ELS FILLS A CRÉIXER - (INSCRIPCIONS TANCADES)  
La sessió servirà per conèixer eines i per identificar els motius dels conflictes. Es farà èmfasi en com acompanyar i millorar l'autonomia, l'autoconeixement, l'èxit i la seguretat dels infants per evitar situacions conflictives o resoldre-les des de ben petits.
Destinataris: famílies amb fills/es de 6 a 12 anys

  DILLUNS, 19 DE JUNY, A LES 17 H – LA IMPORTÀNCIA DELS LÍMITS EN L’ÚS DE LES XARXES SOCIALS - (inscripcions obertes)  
Ens trobem en un nou paradigma en l’ús de la tecnologia i la comunicació. Aquesta activitat pretén oferir una visió crítica i constructiva sobre com les emocions ens governen molt més del que ens pensem i com són el motor de totes les tensions, angoixes i alegries que ens aporta la nostra experiència digital. Es tracta d’una invitació a comprendre, per desconstruir i qüestionar.
Destinataris: famílies amb fills/es de 12 a 16 anys.


DILLUNS,  26 DE JUNY, A LES 17 H - LES RELACIONS FAMÍLIA I ESCOLA DES D’EDATS PRIMERENQUES - (inscripcions obertes)   
Es treballarà el valor afegit de participar i/o implicar-se al centre educatiu, així com el valor de les relacions amb les altres famílies i la tasca de l’AMPA/AFA. També es farà un breu repàs dels canvis d’etapes educatives i el canvis evolutius dels 0 als 6 anys, donant eines perquè els pares puguin ajudar als fills a transitar aquests canvis.
Destinataris: famílies amb fills/es de 0 a 6 anys.


Xerrades educatives

Xerrades educatives

Fitxer: XERRADES_EDUCATIVES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 836.32 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^