Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
4.916 persones podran votar a Sant Vicenç de Montalt diumenge 28 de maig
L'Ajuntament farà un seguiment informatiu de la jornada electoral a través de la web, les xarxes socials i Ràdio SantviA Sant Vicenç hi haurà un total de 3 col·legis electorals on els santvicentins i les santvicentines podran votar el futur govern local des de les 9h fins a les 20h de manera ininterrompuda.

Podeu consultar a quin col·legi i mesa voteu en aquest   ENLLAÇ

Eleccions Municipals 28M

Aquest diumenge 28 de maig se celebraran les eleccions municipals i autonòmiques en gran part d’Espanya. Concretament a Sant Vicenç de Montalt seran 4.916 persones les que tenen dret a vot, i ho podran fer en els 3 col·legis electorals que té el poble, que estaran oberts des de les 9h fins a les 20h de manera ininterrompuda. En total hi haurà 7 urnes distribuïdes en 7 meses electorals dels col·legis electorals de Sant Vicenç per elegir un total de 13 regidors/es d'entre les 9 candidatures que es presenten a aquestes municipals.

Podeu consultar quin és el col·legi i mesa on podeu exercir el vot a través d’aquest ENLLAÇ.

 Ubicació dels col·legis electorals 

  • Centre Cívic el Gorg: Riera del Gorg, s/n
  • Consultori Mèdic de Montaltpark: C/ Mediterrani, 4
  • Local veïnal façana litoral: C/ Pica d’Estats, 2 - baixos de l’edifici Sorli Sport.


Col·legis electorals 2023El vot presencial es podrà exercir ininterrompudament de les 9 del matí a les 8 del vespre. Per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l'original del DNI, del permís de conduir, del passaport o de la targeta de residència (no passa res si estan caducats, però han de ser els originals, no una fotocòpia).L'Ajuntament farà un seguiment informatiu de la jornada electoral a través de la web, les xarxes socials i Ràdio Santvi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^