www.svmontalt.cat


Ahir al vespre, els 9 caps de llista que es presenten a les eleccions municipals d’aquest diumenge van explicar les seves propostes davant un teatre del Centre CÝvic El Gorg ple de santvicentins i santvicentines en el debat electoral organitzat conjuntament entre RÓdio Santvi i la Regidoria de Comunicaciˇ.

Debat electoral

El debat va durar tres hores i va tenir un to cordial i sense grans interaccions fructíferes entre els alcaldables. Gairebé tots els candidats van llegir part dels seus programes i en algunes intervencions també van sortir a la llum retrets del passat i crítiques al govern municipal, com ja passa en moltes sessions plenàries de l’Ajuntament.  Hi van participar Miquel Àngel Martínez (JUNTSXSVM – ARA PL), Sergi Rabat ( SOM-HI), Laia Sorribes ( ERC – AM), Elisa de Mata (PP), Amadeu Clofent (JUNTS PER CATALUNYA – CM), Javier Sandoval (SEMPRE SANTVI – CP), Francesc Guillem, (GENT DE SANT VICENÇ), Daniel Redón (IMPULSORS REPÚBLICA CATALANA) i Cristian Garralaga (VALENTS).


Debat electoral

Amb una sala plena de gom a gom, el debat va estar conduït per la periodista de Ràdio Santvi, Gemma Palet, i la responsable de Comunicació de l’Ajuntament, Ana Montes. També va ser retransmès per l’emissora municipal i pel canal de Youtube de l'Ajuntament. Podeu recuperar-lo AQUÍ. Tant pel que fa al públic del teatre com pels seguidors a través dels mitjans digitals, el seguiment va ser notable.

Palet va presentar en primer lloc als candidats i després es va obrir el bloc central, estructurat en quatre blocs, que prèviament havien estat consensuats amb els candidats. Els temes en què van poder aprofundir els cap de llista van ser:

  • Territori: urbanisme i habitatge, mobilitat i via pública
  • Sostenibilitat: medi ambient, gestió energètica i escombraries
  • Serveis a les persones: benestar, joventut, gent gran, cultura i ensenyament
  • Serveis generals: gestió econòmica, transparència, seguretat i igualtat    

Durant la segona part del debat es va obrir un torn de preguntes formulades pel públic. Com és tradició l’acte es va tancar amb una darrera intervenció amb les intervencions per demanar el vot.

Publicat el 24.05.2023