X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebrarà la trobada gegantera el 3 de juny



Hi participaran els gegants de Masquefa, Sabadell, Collbató, Calafell, Arenys de Mar, Villefranche-de-Conflent i Cervelló.

Trobada gegants



Sant Vicenç de Montalt acollirà aquest proper dissabte 3 de juny  una nova trobada gegantera. En Bòbul, la Margaridassa i el gegantó d’en Toni Sors, juntament amb una imatge de petxines i cargols marins, són els protagonistes del cartell. Els gegants de Sant Vicenç rebran a la vila els gegants de Masquefa, Sabadell, Collbató, Calafell, Arenys de Mar, Villefranche-de-Conflent i Cervelló.

Els actes començaran a les 6 de la tarda al parc de Can Boada, amb la plantada dels gegants. A les 7 del vespre començarà la cercavila pels carrers Montseny, Costa Daurada, Maresme, Torrassa, Av. del Parc, Montnegre i Maresme.  Al final, al voltant de les 8 del vespre, hi haurà el ball de lluïment i l’entrega de records al parc de Can Boada, seguit d’un sopar de germanor.

L'esdeveniment està organitzat per la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de l'Ajuntament i la coordinació de la Regidoria de Cultura i Festes.


Trobada gegants

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^