X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions a la mobilitat pel rodatge d'una sèrie de televisió a Sant Vicenç de Montalt

Equips d’una productora catalana, que graven una sèrie per a una plataforma internacional, seran a Sant Vicenç de Montalt els propers mesos.

El rodatge es durà a terme a diverses zones del nucli històric (Pl. del Poble, Sant Antoni, de Dalt, Baixada de la Riera, Esplaymar...) i diversos establiments també serviran de plató de la sèrie, que també comptarà amb la participació de santvicentins i santvicentines que han estat contractats com a extres.

Tot i la voluntat de reduir al mínim les molèsties, durant els mesos que s'allargui el rodatge (fins a l’octubre) es registraran afectacions a la mobilitat, que la productora comunicarà amb antelació al veïnat i als establiments de les zones afectades, i l’Ajuntament també en farà difusió a través dels mitjans de comunicació municipals. 

En aquest sentit,  des de l’Ajuntament volem agrair la paciència i comprensió del veïns i veïnes.

Els beneficis d'atraure rodatges al municipi

Per què interessa tant atraure rodatges? D'entrada hi ha un retorn directe amb el pagament d'una taxa municipal. A més, es promou que la contractació d’extres sigui local i de proximitat. I els treballadors gastaran els seus diners en comerços i restaurants de la població.

Però, més enllà del retorn econòmic que es pugui aconseguir, és una manera de donar visibilitat a Sant Vicenç de Montalt i també hi ha un retorn emocional, un orgull per part dels santvicentins i santvicentines de reconèixer el seu poble a les pantalles.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^